har du någon gång känt..

.. att allting bara känns bra? Liksom ibland så känner man att allting bara är jobbigt. Man tänker på alla inlämningar och prov man har i skolan. Man är missnöjd över allting. Sina kompisar, sitt utseende och sitt liv för stunden. Jag har haft en liten svacka nu pågrund av alla dessa j*vla inlämningar man måste vara klar med. Jag skulle till Paris. Frågade fröknarna i olika ämnen om saker jag skulle ta med mig så att jag inte kommer efter i skolan för mycket. Dom flesta svarade med att jag skulle ta det lungt och njuta av semestern men du kan ju ta det här iallafall. Så nu när jag kom tillbaka till skolan så fick jag allting som en bomb nersläppt på mig. Det var RIKTIGT jobbigt. Har du någon gång haft så mycket att göra så att du inte gör någonting? För du har ingen aning om vart du ska börja och det känns som ett evighetsjobb, ja, det var så det var då. Har kommit ikapp nu men det är liksom något som tynger ner en riktigt mycket. Man kan inte göra något på fritiden för man måste jobba. Nästa vecka har vi 4 prov. Måndag redovisning, tisdag matteprov, måndag NO-prov, engelska verb på torsdag. Fullt upp. Men just nu. Denna veckan. Idag. Så har det kännts riktigt bra. Kan tänka mig att det är för att jag är i fas nu med skolan, men allting känns så riktigt riktigt bra! Nu känns det verkligen som att jag har lärt känna mig själv också. På riktigt. Jag vet vad jag vill och vad jag inte vill. Jag vet hur jag vill bli behandlad och hur jag inte vill bli behandlad. Jag vet vad jag vill med mitt liv och det känns så riktigt jädra bra. Puss och godnatt gojtingar. Ska fortsätta med att må såhär. Och jag vill bara säga en sak, jag tycker detta citat är så sjuuuukt töntingt, "Everything will be okay in the end, if it's not okay, it's not the end" Asså, jag känner mig mer än okej och det tror jag också andra gör. Men är det slutet nu då för mig? skulle inte tro det. Jag kan säga då att ifall det inte känns okej nu, fortsätt kämpa. Det kommer komma något, kanske någon, som kommer göra allting så mycket bättre. Livet är då minsann en bergochdalbana.
 
 
 

grymma låtar, sköna videos

mina topp fem just nu. så guuuuttans sköna! *_*

Godag idag igen

Halaaaa! Tänker ta det här kortfattat, för man vet ju aldrig ifall det funkar på denna app eller ej. Men idag så har jag varit i gbg igen fast denna gången med Natalie. Vi hade väldigt mysigt! Jag köpte ett par sånna här vanliga iPhone hörlurar fast guldigaaaaa! Älskar guld och dom var så sjukt snygga! Hitta ej något mer. Nu har jag varit på datan och mobilen lite. Många saker som har gjort min dag idag. Tillexempel en kille som jag råkade se. Det var en gubbe som spelade flöjt och då kom den killen och gav han en hink/burk som han ställde framför han fö han hade ingenstans för folk att lägga pengarna. Flöjt spelaren blev väldigt glad och hela jag fylldes av värme! Åååh det var så gulligt, haha! Sen har det hänt ett och annat. Förut och nu på kvällen. Bra dag idag iallafall. Puusss på er! Blir ett bildlös inlägg. Har inga bilder på mobilen från idag. Meeen....... Jag kan ju alltid skämma ut er med detta, heheheheh


albumz i want

Gjorde ett litet collage över album jag gärna vill ha. Ja, jag vet att man kan lyssna på spotify/youtube lika gärna men det hade vart så kul att ha album som jag verkligen älskar på skiva med. Sparar dom till jag blir äldre och sen kan jag lyssna på dom när jag är en gammal mormor. Guuuud, måste verkligen införskaffa mig skivor nu. Såå kul att ha! åhh, ju mer jag tänker på det ju mer vill jag ha det, haha! Men jag har gjort lite planer för mitt rum nu. ska snacka med pappa först men jag har tänkt mig att i varje takhörn i mitt rum så ska jag sätta små högtalare där så det blir jätte häftigt ljud. åhhh. Ska suga mer på denna karamellen men nu måste jag verkligen sova. Puuuuusss!

hej mina moschingar

Idag vaknade jag på morgonen och gjorde ming ordning lite för att jag och Wilma skulle till gbg. Vi hade det väl som vanligt. Några flamsattacker och tjafs. Som vanligt alltså. Haha, jag undrar hur folk tänker när vi sitter och äter för vi är oftast helt tysta. Det måste se ut som att vi är sånna där kompisar som måste pressa fram något för att säga något awkward eller så. Haha, inte alls så. Vi njuter bara så innerligt av maten så att vi glömmer av att vi är med varandra, haha guttan. Men sen mellanlandade vi hemma och drog iväg till dansen. Tog bussen, kom lite sent men det funkade. Jag åkte även buss hem. Så nu har jag duschat osv. Fick köpt lite stuff. Svarta jeans, 2 behåar, armband och en mascara. Behövde verkligen allt av det. Men imorgon är det skola. Hade kontroll på alla läxor tidigare i veckan men nu har jag tappat det igen. Vet ej ifall det är något jag måste hinna med. Jag typ slår av allting på helgen, vilket inte alltid är bra men det kan vara skönt ibland. Men jag får mina svar imon och då är det bara att plugga plugga plugga... Tycker verkligen det är för mycket press och läxor på en nu i 8:an. Nästintill inte okej. Man måste få ha sin fritid också, vilket lärarna inte verkar förstå när dom lägger in prov efter prov och läxor efter läxor. Men har haft en väldigt rolig dag idag, behövdes. Läxor är inte det viktigaste enligt mig, klart där är viktigt men ifall man sköter sig i skolan och lär sig allt man behöver utan att jobba övertid (läxor) så funkar det. På något sätt är det ju meningen att man ska lära sig sakerna så man får väl göra lite på sitt egna sätt. Min åsikt!
...men fuck it....
 

Fvcking shit

Aa, först skrev jag ett inlägg. Sen stängdes appen när. Sen skrev jag ett till där det stod att jag inte orkade skriva om vad jag skrev. Sen försvann det så nu fick jag skriva det här. Jvvla skit. Puss
Följ mig på insta bah, eliiiiinaj ( 5 i:n för er som är så lata och inte orkar räkna)

bilden talar för sig själv

 
 
 
*_*

Lets get something straight

Miley, Miley, Miley.... INGEN har missat hennes förvandling. Eller hennes byt av stil (som vi alla gör) t.ex. mig själv. År 2011 hade jag gulligull stil med cupcakes, 2012 hade jag spets och mintgrönt och ljusrosa, iår har jag mer hiphop/rap/skate stil typ. ALLA ändrar vi våra stilar. Vi tröttnar på våra kläder. Det är precis vad Miley har. Hon har alltid haft det gulliga, country, Hannah Montanna. Så det är ju inget ovanligt eftersom att we all do it. Men det har blivit en sådan stor grej med just Miley. Så sjukt mycket hat har hon fått. Jag diggar hennes stil GRYMT nu! Älskar hennes kläder. Men jag måste erkänna att ibland går hon för långt. VMA framträdandet iår, kom igen, vad var det? DÄR skämmde hon ut sig. Men hon är människa. Hon gör misstag hon med. Lite vilsen kan jag tänka mig för hon vill inte vara sitt gammla gulligull och inte heller för tuff men den kvällen blev det till överdrift. Men nu hennes nya låt, Wrecking ball. Så sjukt bra! Känslosam och jag lider verkligen med henne, förstår henne. Tycker alla borde coola ner lite med allt detta hat mot henne för hur mycket bättre gör det dig? Denna bilden ovan förklarar allting. Jag kan faktiskt avslöja för er mina små läsare att min nästa cover kommer tillochmed bli en med Miley, ny eller gammal. Det får ni se.
 
 
 

Lollypop

tjenaaa. Tänkte slänga in lite randomstuff här nu på bloggen bara för att uppdatera lite (nämligen fått klagomål på den dåliga updaten,haha) så ja, för nuläget är jag HYPAD som fan! Maejor Alis nya låt har släppts ut på youtube och den är sjuuuukt bra! Justin är så snygggg så jag tror jag dör.
Såg precis nu att imorgon så kommer den nya uppdateringen till iPhone komma, ios 7. Riktigt nice kommer det bli! Ser ju typ ut som en helt ny mobil så det är änna najs, behöver fräschas upp lite nu tycker jaaaaag. Hoppas bara den inte blir alltför different, man är ju så van vid den versionen man har nu så det kommer ju bli väldigt confusing ifall det liknar något helt annat. Håller tummarna på att det är värt det.
Det som verkligen har dominerat på internet nu för mig är GTA V. ALLA skriver om det! Antingen har dom det och lägger ut en bild på det eller så är det någon som säger att det har släppts ut nu. Vill ärligt talat själv inför skaffa mig det för det verkar sjukt grymt men 599 spänn känns änna lite ovärt to be honest... Om någon snäll jävel ändå kunde köpa det till mig.... :( haha
Men det var änna det.... nu måste jag verkligen fortsätta med min pluggning. Prov imon, so som man senast ska lämna in idag, läsa ut boken osv. Shiiiit. better start.

trött.

HAR DU NÅGONSIN: 

Dejtat två personer åt gången: nopee

Varit kär: emm... nej tror ej så faktiskt.. hah

Förlorat någon speciell person: speciell å speciell... isåfall nej

Varit deprimerad: nee, go å glad hela tin;) haha, typ.....

Varit så trött att du somnat sittandes: Aldrig lyckats med det, måste ligga i sängen för att det ska funka, haha.

Brutit ett ben? ben-ben eller skelett-ben. ifall skelett ben så jao

Gjort nåt du ångrar? ohja..

Hoppat Bungee Jump? yess!

Ljugit för någon du tycker om? vet ej, någon vitlögn antar jag. försöker att undvika lögner så gått det går.

Ätit en hel tårta? nej, är ej förtjust i tårtor.

Gjort bort dig offentligt? jaaaaa

 

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän:  yesbox.

Fått ditt hjärta krossat: neee, tror jag undvikit det ganska bra

Hur många barn vill du ha i framtiden: 3 I think. 

Har du några husdjur?: katt, hund och min lillebror.. ;)

Vill du ändra ditt namn: Nej, faktiskt inte. ganska glad över mitt namn.

Vad gjorde du under din förra födelsedag: var på någon jävla fotbollsmatch som min bror spelade i.. men åt dock på restaurang så det var niiiice

Vilken tid vaknade du idag: halv åtta, försov mig...

Vad gjorde du igår runt midnatt: vet ej, haha dagarna flyter ihop för mig. Men jag tror jag såg någon film.. hum.. 

Någonting som du längtar till: Kenya resan till februari och nästa sommar.

En sak du skulle vilja ändra med ditt liv: vet faktiskt inte, bra som det är nu tycker jag

Vad lyssnar du på just nu: treeeeey <3

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: nix

 

OM DIG:

Stjärntecken: oxe

Kille eller tjej: giirl

Grundskola: Stora höga

Gymnasie: 

Högskola: -

Hårfärg: Blond/brunett

Långt eller kort hår: lite medel. Mitt hår ser kortare ut än vad det är för att det krullar ihop sig så mycket, haha! 

Längd: 169 eller 170 typ

Piercings: no 

Tattoos: no, men ska skaffa när jag blir äldree

Höger eller vänster: högerhänt

 

JUST NU:

Äter du: nothing

Dricker du: nothing 

Är du på väg att: byta låt

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: absolut!  

Vill du gifta dig: hade vart sorgligt att inte göra det, aaa

Karriär i åtanke: något som betyder något, ingen kontorsnisse iallefall.

 

TROR DU PÅ:

Dig själv: till 100% to be honest

Mirakel: adå

Kärlek vid första ögonkastet: kan tänka mig att man kan få intresse genom att kolla på en person men det är ju personligheten man faller för i längden.

Himlen: aa, eller nja.. vet faktiskt inte. tror på att det finns något efter döden iallafall.

Änglar: mm 


gästbloggare

tjoo, Natalie här:) och vill gästblogga på elina:) men hon vet inte att jag bloggar på hennes blogg, så schhh! men så idag har elina kommit tillbaka till skolan:) och är super glad för det:) en idag är det typ den bästa dagen ever på hela veckan för vi har hemkunskap och jag älskar det:) och sen har jag varit men glad och roliga personer:) Elina, Emma och Jonna:) men ska kanske presentera mig själv:) 
Jag heter Natalie Britton:) har börjat elinas skolan detta året:) men gud va sköna alla är:) men hon är typ en av mina bästa vänner<3 gött

PARIS part 1

Åhhhhh, nu är jag hemma och deprimerad. usch. Jag blev förälskad i Paris. Ville inte därifrån. Haft det så guttan mysigt så det finns inte. Vi bådde på ett hotell i Disneyland. Var på disenyland måndag och tisdag. På Onsdagen åkte vi in med tunnelbanan till själva Paris, vilket jag älskade. Såg Eiffeltornet och lite andra svåra namn. Jag och min pappa gick en del ensamna för annars skulle vi inte hunnit med att se alla dom sakerna vi såg. Hade det hur trevligt som helst! Sen åkte vi hem, när vi kom till våran station där vi bor åkte jag och mamma en station till för att komma till en galleria typ. Massa märkeskläder osv. Hittade ingenting då. har inte köpt någonting förutom eiffeltorn vid eiffeltornet som ni kan se på bilderna ovanför. Några som säljer och så håller jag i två nyckelringar. Köpte även en större som jag ska ha på mitt rum. På torsdagen åkte jag och min familj in till Paris igen. Kollade på Notre dame och Mona Lisa tavlan. Mysigt. När vi kom tillbaka till Disneyland gick vi in där för att den andra familjen var där. Åkte lite saker. Kollade på slottet. Hur vackert som helst!! Kollade på själva showen tre dagar när vi var borta, på kvällen. måndag, tisdag och torsdag. På tisdag var en av dom bästa kvällarna jag haft. Stod och kollade på slottet med fyrverkerier och sång från disneyfilmer medans jag bar på underbaraste Meya. Guuuuud, går inte att beskriva. Men nu sitter jag på mitt rum och har ångset. Det var något med Paris som jag älskade. Ska defenitivt tillbaka!
 
Juste! Medans alla andra gick och åt på mc donalds i paris så gick jag och pappa på ett lite mer speciellare café, nämligen det cafét där dom spelade in en oväntad vänskap, iiiiiiih, så excited jag var! kommer upp mer bilder idag eller imoron! puuuuuussss
 

Pvris

Bonjour! Måste ju öva på lite franska nu såhär några timmar innan jag åker. Imorgon bär det av. Till France med goschiga människor. Kommer bli så OTROLIGT mysigt! Hur go familj som helst vi åker med. Vi kommer bo på ett hotell i själva disney land om jag har förstått det hela rätt. Vi kommer vara på disneyland, se eiffeltornet, äta på fina restauranger och ha det så jävla gött! Kommer bli så roligt att se dom små skruttungarnas reaktioner när dom ser massa sagofigurer! Aawwwww❤men jag kommer antagligen höras innan jag lyfter för sen är jag wifi fri. Har samlat massa goa låtar nu innan resan, jag är redo kan man väl säga då. Men nu ska jag fortsätta skypea med älsklingen❤puuus hej dåååå


Nike air force 1

Mina bebisar har kommit! Hur snygga är dom inte?! Erkänn det bara😏


So sick - neyo

Wasup? Idag är jag hemma från skolan, gick även hem igår. Mår riktigt dåligt faktiskt. Feber, tät och ont i huvudet. Passar ju jääätte bra såhär innan vi ska åka till paris. Suuuper.... Har även såpass ont i huvudet så att jag inte orkar och jobba. Så nu lär jag komma rejält efter. Jaja, det löser sig. Men hoppas ni mår bra så hör jag av mig! Puuuussss


outfit jag hade gjort vad som helst för att få..

 

Ni kan inte fatta vad jag har köpt

Dööör! Berättar om några dagaaar

Asap❤❤❤


det är så vi rullar

tjenatjena! Idag har varit en riktigt rolig dag! Åkte in till Stenungsund med Natalie och Emma, vi skulle bowla! Har inte gjort det på åååårrr, vilket visade sig, haha! Efter det drog jag mot stan. Hade det mysigt, pratade och shoppade lite gottiiii. Men nu ska jag jobba lite matte. Ska in till stan imon med så det är änna göööött, det är ju så vi rullar liksom. puuuus!
Inspiration... grät första gången jag såg den. Varför får man inte älska den man vill? Varför ska man bry sig om hudfärger? Varför lägger vi ner så mycket energi på det och vad gör det oss? Ifall någon älskar någon annan, ifall den personen inte kommer därifrån du kommer. Vi är alla likadana, men det finns väldigt många som inte fattar det.... respekt till Macklemore♥

RSS 2.0