Wilma här

Hej wilma här!
Vill bara säga att jag är en kung! :)


Ghetto superstar, that is what you are

Tjenixen alla bloggläsare. Antingen sitter ni nu framför datorn och har ingenting att gå in på så ni går i genom bloggar ni läser eller så sitter ni uttråkade vid bordet eller soffan med era mobiler i högsta hugg. Det är så det brukar se ut för mig. Den här gången sitter jag vid köksbordet hos min mormor. Vi har precis varit i std och fikat och kollat runt lite i affärer. Senare idag eller imorgon kommer det upp bilder på det jag köpte. Ifall ni nu sitter vid datorn och kollar igenom facebook om och om igen med hopp om att någon lägger upp någon meningslös status, hitta på något! Du kan gå till din garderob och planera (nya) outfits antingen tills imorgon eller några dagar framåt. Planera en trerättersmiddag att överraska dina föräldrar med. Cykla och köp ingridienserna och så kanske du gör det imorgon för nu är det lite för sent.. Du kan gå på en promenad. Det brukar jag göra. Speciellt när jag har en hund. Då blir man väldigt klar i huvudet och kommer på nya saker man kan göra. En sådan här dag som är väldigt regning kan man bara ta en kopp te, mjukiskläder och kolla på filmer. Skräckfilm kan vara lite roligt när det inte är för mörkt ute! (Paranormal activity är en rekomendation) gud va jag babblar men man kanske inte kan hyra filmer då är det alltid bra med datorn! Swefilmer.se eller .com. Toppen!
TIPS! Lämna inte ifrån dig mobilen i klassrummet. Det KAN hända att någon låset den i två timmar...


I don't care, I love it

Just nu är jag på topp, ditt försök med att dra ner mig kommer inte att funka. I'm tha shit bitches.
Mitt hår ser ut som en ända röra i dessa foton men vem bryr sig? Inte jag, då behöver inte du bry dig. Punkt slut.

Paranormal activity

Denna helgen har varit väldigt flamsig och rolig. Wilma sov här i två nätter tills idag nu är hon borta! Vi bakade smulpaj och chokladbollar, mumma! När wilma hade gått kollade jag på paranormal activity. Försökte kolla på ettan men det var något fel på den film sidan så det funkade inte att spela den. Då tog jag tvåan i stället och jag tänkte att det spelar väl ingen roll vilken jag börjar med..? Jävel vad jag satt på helspänn med kudden i högsta hugg. Den var riktigt ryslig men lite seg var den dock. Hände saker ungefär när mer än hälften av filmen hade gått. Ska se ifall jag kan se dom andra också. Haha gud vad jag låter modig nu men det är jag verkligen inte! Typ första skräcken jag sett. Puss.


feelings

 

We R who we R

Har fixat design + header. Vad tycks?

cool morning

(Austin är han till höger, den snyggaste;)
Har gillat Austin ett tag nu, detta var en av dom första videosarna jag såg först med honom den kom ut i slutet av 2011. Han hade precis lakt ut det och jag höll på att skratta lungorna ur mig....eller kan man säga så? Nej men jag skrattade väldigt mycket iallafall. Då passade jag på att kolla på hans covers och dom var riktigt bra! Hade ett litet break med honom för ett tag sedan men nu har jag blivit besatt igen för typ några månader sedan. Och nu kollade jag på denna videon som gjorde mig besatt och jag skrattade lika mycket igen. Hoppas ni tycker det är lika roligt som jag tycker <3

Glee

Idag var det riktigt segt i skolan. Förs hela tiden och gäspade. När jag kom hem från skolan kände jag mig fortfarande inte så bra så jag passade på att kolla på Glee. Inte bara ett avsnitt.... Tog en skön dusch så det har varit en rätt så skön och slapp dag idag. Får se hur jag mår imorgon. För ifall jag mår som jag gjorde idag så är jag inte säker på att gå till skolan imorgon.. Ödet får bestämma. Men nu när man går i högstadiet så missar man väldigt mycket under bara en dag man är borta det är rätt frustrerande. Men nästa vecka är det ju lov och det känner jag att jag behöver nu som många andra. Blir kanske en suprise som jag kommer berätta mera om, ifall det blir något.


'Cause there is no guarantee, that this life is easy


mot stan, super glad

 

5 saker om mig

1. Jag har börjat med att droga clementiner och det är bara början...
2. När jag väl hittar en bra låt så lyssnar jag på den 24/7 ibland i mer än en månad. Folk blir tillslut jätte trötta på låten och mig! Haha!
3. Min favorit mat är sallad- kycklingsallad, italiensk, amerikansk. Alla sorter!
4. Jag föredrar bruna ögon framför blåa, men ibland gör jag undantag;)
5. Jag börjar står böla varje jävla gång jag kollar på The last song!


lite allt möjligt

Tjenixen! Känner mig så sjukt lättad nu för vi har precis gjort det "stora" spanska provet.
Det var inte så svårt som jag trodde, har övat otroligt hårt så jag hoppas det har lönat sig. De som var klara fick gå tidigare så jag fick gå ca 30 minuter tidigare, riktigt chilli. Lyssnar på Justin Biebers underbara gamla låtar. Har inte lyssnat på dom på sjukt länge men började typ i förrgår och jag är blown away by his talent. Han har förändrats något sjukt, rösten och vad hans sånger handlar om. Jaja slutsnackat om det. Idag har vi ingen gympa idag heller utan vi ska kolla på en film vi såg på lite igår. Meddelande till Willmmaa. Jag frågade mamma och pappa igår ifall vi fick åka in till stan själva och det gick för dom hoppas nu det bara går för din mamma! Nu ska jag nog gå och lämna er med lite bilder.
 

Ema

Sitter och tråkat lite på lektionen för att det har blivit strömavbrott i vårat klassrum. Det konstiga är att lamporna lyser utanför klassrummet... Okej..
Sitter och röstar lite nu då, som ni kanske ser så är det självklart vilken jag röstar på!
Höres!


Godermorgon


Dropped a teeth

Var i stan idag, gud va roligt det var. Jag och wilma höll på att kissa ner oss av skratt redan innan vi kom fram, eller ja, mascaran rann. Blev inte så mycket av shopping, köpte inget faktiskt. Kollade lite på annat och så ;) när vi kom hem var vi med varandra lite till, men nu är hon hemma hos sig igen. Under middagen tappade jag en tand, och ja jag är tretton år och nej jag har inte tappat mina tänder än. Det är bland det värsta jag vet, att vicka på tanden. Men jag måste ju. Har 3 mjölktänder kvar nu att tappa. Varför jag inte vill vicka på tänderna, antagligen är väl för att jag vill att tanden under ska växa fram lite innan jag tappar tanden så att det inte blir en stor glögg, som det blev nu... Den bara ploppade ut. Så nu får jag le med stängd munn.. Alltså inte så stort och otroligt fint som drake.


bara för att jag ska till stan idag

Ska till stan och är så sjukt taggad!
Kollar på kingsley nu, omg... han är helt sjuk.
Bye!

confused

Nu har Justin biebers nya musik video kommit ut med låten beauty and a beat.
Är en aning förvirrad för att för några dagar sedan blev Justins laptop stulen och en del säger att denna videon inte är den riktiga videon. Utan att dom som tog laptopen har lakt ut denna videon. Ifall det är så så är det för jävla tråkigt för justin men ifall det inte är så så är det den bästa videon jag har sett någonsin!
Omg...

Ex faktor

Idag har jag varit med julia och pontus. Vi har cyklat väldigt mycket fram och tillbaka. Hittade ett ställe som jag kommer gå till många gånger framöver tror jag. På kvällen gick vi till gården men det visade sig vara en kärlekskväll. Vi var där en liten stund sen gick vi vidare till mig. Nu har vi kollat på x factor och dom har gått. Snart börjar det igen så.. HEJA MALCOLM!


badar!

plaskar runt lite i badkaret nu! Hög volym i öronen. vad jag lyssnar på:
Gud va gullig han är!! <3
Sias röst ger mig rysningar... otroligt bra.
Old but gold
Och såklart DDrake! 

Homewoork

Just nu sitter jag och pluggar NO lite segt om man säger så.. När jag kom hem från skolan åt jag granatäpple med keso. Erbjuder det! Efter det gick jag och emma ut på foto-promenad. Toginte med mig friso och det var väldigt tur för när vi gick förbi ett hus stod en stor dobberman där, den stirrade på oss sen började den göra ett utfall. Den sprang emot oss medans den skällde. Hunden stannade ungefär en meter ifrån oss och vände. Blev lite små rädd och väldigt arg då. Ägaren var precis bakom hunden men han sa inget, han bara lät den springa mot oss. Nu efteråt tänker jag på hur det skulle blivit ifall vi skulle haft med oss friso.. Usch. Sedan när vi kom hem skulle jag äta lite och emma skulle hem. Överförde lite bilder så det kommer väl snart upp här. Kom hem efter uttligare en promenad med pappa och nu sitter jag ju och pluggar. Just nu vill jag bara att det ska bli den 23 april..


tropisk värme

 
Oscar%20Zia%20och%20Alexander%20Holmgren%20goes%20v%C3%A4derpojkar

before i die


Gotta be you


Hål in tha wall

Som ni kanske såg i videon jag la ut senast som kallas för "min låtlista" så vart jag lite crazy, I know. Men dom säger ju att man ska vara sig själv, right? Men ni kanske såg att det var ett hål i väggen. När jag själv kollade på videon så började jag skratta för jag tänkte vad ni tänkte om väggen. Men papa fick väl något ryck med att såga i väggen så att vi skulle få lite "extra" utrymme. Finns typ inget där men det kan väk komma till användning, I guess? Men jag hoppas jag får någon lucka dit snart. Ser ju förjävligt ut om jag ska vara helt ärlig...

Min låtlista

 

Gud va skön!

 
Isak%20Danielson%20talar%20ut

The last song

Har varit med Stina idag vi snackade och kollade på Johan Falk. Efter att hon gick hem fortsatte jag med att kolla på film det blev LOL och The last song. Ops, glömde av att jag hade kollat på LOL också, måste ta igen imorgon med att gå ut och gå på något sätt. Har stor gråtit till The last song, omg can't handle it.. Den är för bra för att vara sann. Sova snart.. skola inom 11 timmar ca.. om inte jag är helt fel ute.
Är inte dirket någon höjdare på matte... 

Fixar- Elina

Igår fyllde ju pappa år. Kollade på X-factor och jag blev så förbannad för att Adam inte gick vidare! Menmen nu har jag nästan kommit över det, kommer fortfarande lyssna på hans musik och så. På så kort tid lyckades han inspirera mig inom rappen så jag är som fast klistrad i rappens- värld. Det ända jag lyssnar på nu! Kan dela med mig om min låtlista senare/ någon annan dag. Idag när jag kom hem hade jag jätte mycket over power. Började med att pappa skulle rensa ut sin låda och då låg det massa små mynt där och han sa ifall vi (jag och erik) tog han dom mynten skulle vi få dom. Cirka 70 kr var! Bingo ;) Sen gick jag upp på mitt rum bäddade, fixade lite så nu är det rktigt snyggt. Sen blev jag lite pysslig så jag pimpade mina justin bieber biljetter som är inne i en ram lite snyggare! Awesome. Och för ett tag sen la jag fram kyckling filéer på tining för jag ska göra en soppa som jag har gjort receptet med en annan i hemkunskapen! Namm!! Nu undrar jag vad som har hänt med den gammla Elina.... Omg... detta är icke likt mig.
                                                                                                ↓
 

41- åring

Idag vaknade jag halv åtta för jag glömde att sätta alarmet... Smart. Min pappa fyllde år idag också så vi fick gratta honom på morgonen, kaffemaskin och ett halsband som var för litet gav vi honom. Idag har jag fått plugga jätte mycket och fram tills inte alls länge sen kom mina farföräldrar från både mammas och pappas sida som jag slutade och gick ner. Vi har precis ätit lite kaka nu. Snart är det X-factor och ADAM!! Haha är riktigt inne på honom nu! Underbar rappare och lite till ;) nu får jag väl vara lite social för alla pratar om hur osocialt samhället har blivit osv...


testar Remby...


RSS 2.0