happy easter

Väktes av min bror tidigt imorse som ville ut och leta påskägg. yeeey! -.- Fick lite roliga saker där och snart så ska vi iväg till några för att fira påsken. Imorgon åker vi till säröhus som vi gör varannan påsk tror jag att det är. Hela släkten från mammas sida åker dit. Vi sover bara där i en natt men det ska bli väldigt mysigt. Just nu så sjunger jag och äter ihjäl mig på mona mandlar. Dom är typ söt/salta. Så hiimmlllaaaaa gott! Kan inte sluta äta på dom, sjukt ju! Fick en bok idag också som jag tror passar mig perfa. Ni får ha en glad påsk så syns vi snart. pussss.

snart

Nästa månad kommer bli den bästa i mitt liv hittills. Den åttonde April fyller men bebis 4 år. Det har gott så fort!! Kan inte fatta att den lilla valpen jag var och kollade på fyller fyra. Det var fyra år sen jag var där, haha! Sen får vi absolut inte glömma Justin, gud vad jag tjötar om det men det tycker jag faktiskt att jag får lov att göra! Det är en sådan stor sak för mig. Jag ser liksom bara inte en snygg och talangfull kille, jag ser min idol och min hjälpare i nöden. Asså shiet vad konstigt att en person som jag inte känner sådär på riktigt har blivit min hjälp. Jag kommer ihåg för några år sen så var jag jääätteeee ledsen i min säng och jag skrek ut i min kudde: JUUSSTTIINNN!! PAATTIEE!! VARFÖR ÄR NI INTE HÄR HÄR HOS MIG NU?! Om och om igen..... Pattie (Justins mamma) var även min idol ett tag för att hon hade varit så stark och snäll mot justin. Hon är fortfarande en förebild för mig. Så det kommer vara en överväldigande känsla att min Justin, är i samma rum som mig och sjunger för mig. Nej, nu ska jag ta mig samman. Men åter till det här med Friso. Är det någon som har ett bra förslag till någon tårta eller vad man kan göra till sin hund på dens födelsedag? Gjorde nån ristårta förra gången men vill göra en liten mer avancerad. Så ifall ni har något får ni gärna berätta det för mig!

bra dagar

Igår var en sån där perfekt Elina dag. Skolan var.. skola. Men efter skolan gick jag och Julia till tempo och köpte jordgubbar, mango och varsin glass på vägen hem. Riktigt härligt vår väder! Och när vi var påväg mot tempo hittade vi tussilagos*, DET gjorde det ännu mysigare. När vi kom hem så blandade vi en fruktsallad med lite olika  frukteer, macka och juice! Riktigt fräscht och gott. Sen efter det kom mina "stallkompisar! och hämtade upp mig till ridningen. Jag red barbacka på mmmaaaaxxx och det var helt fantastiskt. Jag älskar barbacka. Speciellt galoppen, man känner sig så fri. Men lite skumpigt var det allt att rida över bommarna, menmen. Idag har jag då lite träningsvärk men det är en härlig värk. Idag efter skolan åkte jag in till torp med wilma och mamma. Hittade lite kläder och så. Väldigt mysigt men vi kom inte undan lite drama, haha! Nu ska jag göra lite te och sen ska jag sova. puss och god natt!
Fundera över: Vill du överleva dagen eller leva den? (en föreläsare som sa det på nösnäs idag som jag sög åt mig som en tvättsvamp)

 

photography

Okej, igår var inte min bästa dag hittills men jag lägger det bakom mig. Idag hade jag jätte lust att åka in till stan i det fina vädret men det gick inte hem. Så nu tog jag tag i mitt fotograferande och väljer ut massa bilder som jag vill ha på väggen till mitt rum. Det är ju iallafall lite kul! Kommer också gå in på våran familjedator och leta efter lite gammla bilder där! Ikväll blir det zumba, får se ifall jag går. Känner mig inte riktigt på topp... Så nu ska jag fortsätta med att lyssna på Rihanna (min gud) och fokusera med hur min vägg ska se ut. pusshej.

ne nu fan

 
Nu blir jag så jävla irriterad va. Jag kan inte hålla det inne i mig längre jag måste prata ut. Jag tar Nellie Berntsson som exempel, om det är något hon är emot, som hon skriver på sin blogg, är det nätmobbning. Hon gör hur mycket saker som helst för att förhindra det då hon själv är utsatt för det. En riktigt stark person och hon brinner för att få bort nätmobbning. Nu till mig, jag är precis som Nellie fast jag är extremt emot rasism. Finns det nånting jag hatar sådär på riktigt så är det att dömma någon för dens religion, hudfärg eller ursprung. Argh! Har varit extra mycket den här veckan nu runt mig med detta. Och sen när man läser sånt här trams går det över gränsen. Seriöst?! Det här gjorde man ju för hundra år sen. Och nu, 2013 har man fått åka olika bussar för att man har annan hud färg?! Det är så sjukt löjligt fast på samma gång så sjukt seriöst och viktigt. Såhär gör man bara inte ifall man är vuxen och har lite vett i huvudet. Varför har folk i Sverige så ont av utlänningar? Det är nånting jag aldrig kommer förstå mig på för jag kommer aldrig förändra min uppfattning om det här. Jag kommer aldrig ha något problem mot andra med en annan hudfärg, det kommer inte ändras. Men när sånt här händer så blir jag så sjukt förbannad. Har väldigt ont i huvudet redan innan men det här förvärrade det rejält mycket. Och det som gör mig mest ledsnast är att det känns som att jag inte kan göra något alls åt detta. Folk har väldigt svårt att ändra uppfattning men det känns inte ens som att dom har försökt. Dom känner inte ens någon från ett annat land. Dom har ingen aning om hur dom är som personer. Dom går bara på rykten, första uppfattning, brytning och hudfärg... sjukt.

Oj, har jag en blogg?

Ja, har väl lagt den lite åt sidan nu för att det är en hel del annat på gång. Man känner ju vårfeelingen!!! Eller nåt sånt.... Fy fan va tråkigt väder😤idag gick jag hem till wilma och vi köpte b&j cookie dough, nammmiii. Så nu är jag hemma facebookar, snapchatar, kikar SAMTIDIGT som jag kollar på den otroligt tråkiga fotbollsmatchen. Sverige-irland. Inga mål hittills, segt. Men den är väl ganska bra. Bara för att jag ska ha det lite roligare får ni allt ta och snapchata mig elinajoh99 eller kika mig eliinajohansson. Taaaaackkkk


cover- fail!

Igår så la jag och Wilma ner våra själar i att få till en cover som ni frågar om. Det gick inte så jätte bra som ni kanske ser ;) massa flums och så. Det gick bara inte. Ska nog göra det ensam, inget dumt mot dig wilma men jag är nog mer "fokuserad" då, haha! Men det kommer ut snart, lovar ;) God natt, sov gotti!


har inga ord

Det känns helt otroligt. Har verkligen inga ord. Detta stödet jag har fått med detta är helt otroligt. Vilken feedback och underbara kommentarer! Har bara laddat upp två covers och jag har nästan 300 views på denna, Stay. Jag har aldrig gillat att sjunga inför folk. Har alltid älskat att sjunga högt hemma på mitt rum och i duschen. Men aldrig inför många folk. Men efter allt detta så har jag mycket bättre självförtroende, eller vad man ska säga, inom mitt sjungande och jag tycker faktiskt det är kul att sjunga inför folk. Innan har jag alltid sakt ett klart nej till pappa flera gånger om när han frågar ifall vi ska sjunga tillsammans på en kväll eller så. Ville inte ens sjunga inför min pappa men nu vill jag att han ska fråga. Känns så otroligt roligt! Igår kväll fick jag också jätte fina kommentarer av personer som gjorde mig jäätteee glad! Så nu idag frågade jag musikfröken ifall jag skulle kunna sjunga inför klassen ifall vi spelade någon låt. Otroliga framsteg för mig själv. Tusen tack. Jag har er att tacka och jag tänker tacka er någon dag snart genom att lägga ut en ny cover. Är lite tveksam om vilken bara men det kommer jag på snart ;) tack igen, finns inte ord till hur tacksam jag är. pppuuuuuuuuuuusssssssss:*:* <3 <3

haiithaii

Mitt rum idag... jag bara älskar apple tv! Vi har haft det här hemma ganska länge men nu har det kommit upp på mitt rum för att det är jag som använder det mest. Man kan kolla på netflix, streama film från mobilen, dela skärmen från mobilen till tv:n så att man typ ser hela mobilen där, kolla youtube och massa sånna saker! Otroligt värt. Och så klart mina Justin Bieber biljetter. Ifall ni undrar vad som sitter på tavlan med biljetterna i till höger så är det never say never biljetten jag hade på premiären. Lite kul sådär att spara ;) Nu ska jag äta lite mat så hörs vi, puussss♥

Fumble

Nu har Tremaine släppt ut en ny musikvideo! Älskar den låten sen innan och nu har han gjort en jätte fin video till den. Uppdaterade facebook och då hade han precis lakt ut den, bara några sekunder sen så jag kan säga stolt att jag var en bland dom allra första som såg den, hehe! Förövigt idag har det varit en riktigt bra dag. Skolan var väldigt bra och sen missade Wilma bussen så hon fick vara här ett litet tag. Efter det red jag på söta lilla Max. Huurrr gullig som helst är han! Underbar i galoppen och skänkelvikningar. Nu har jag kollat lite på datorn och bara tagit det lungt i min säng. Lite trött sen igår då jag dansade zumba, zumba blir det imon med! Yeeeey :D pusshej

I recommend

Mina tips är att gosa med djuret så som katten, hunden, kaninen eller liknande. Ge dom så mycket kärlek som möjligt och att lyssna på go musik. Speciellt dessa låtarna. Riktigt j*vla bra. Kanske kommer upp en liten cover...?

Nejnejnej

Mm, ja min ända ursäkt är att det snurrar runt så sjukt mycket runt mig nu så jag har verkligen INTE tid till att blogga. Jag tycker att det händer lite konstiga saker med mig ibland. Jag får typ panikattacker. Jag ska inte säga för mycket för jag vet inte riktigt vad en sån innebär men jag kan få väldigt svårt att andas så jag typ hyperväntilerar när jag tänker på massa saker. Verkligen inte roligt och lite läskigt faktiskt. Fick två bara idag.... Men idag har jag varit med wilma, eller ska jag säga min manager, så hon har hjälpt mig idag och vi har haft jätte roligt! Kollat pretty little liars, stekt pannkakor och vi har sjungt lite och så. Idag var studiedag och imon är det fredag. Riktigt härligt!! Kanske åker till laserdome med wilma imon, antagligen inte. Man vet aldrig vad som händer. Tror det kommer upp lite tips imorgon om lite saker som jag inte vet än men något blir det allt. Pusshej


Stajn

Hoola!! Nu drar jaug till stajn med nåjgra foljk! Vi hörs senare! Berättar mer och visar bilder på kläder jag har köpt (ifall jag hittar nåt) pusspuss!!

Btw, sjuuuktt glad att Anton gick vidare till finalen igår! Och robin❤occhh denna lilla gobiteb hänger med till stajn idag!


RSS 2.0