only me & u.....

haha, gå och lägg dig nu din lilla skit....!

fuckar ur

Assååå!!!! Jag flippar här just nu!!!! Jag kollade på youtube på OFWGKTA och då såg jag en kommentar på det klippet att dom kommer till Bråvalla Festival i sommar!!!!!! God bless you who wrote that comment! När jag kollade runt på mer info så kommer även FRANK OCEAN!!! Så nu när mamma och pappa kommer hem från Stockholm så ska jag köpa biljetter. Kollade åldersgränsen och det var fucking 13 år! Oftast brukar det vara 18 men på den festivalen var det 13. MY LIFE IS COMPLETED.
Omg, jag ber till gud att pappa säger ja till detta! Tänk er att få se hela odd future och Frank Ocean på en dag, sjukt.

ta åt er

Älskar denna killen, han har så rätt! Det är allt för många tjejer som fokuserar på dom dåliga sakerna med sig själv, och det är verkligen inte bra! Ni är så SJUKT vackra! Jag älskar mig själv och mn kropp för jag har lärt mig att acceptera den som den är och jag tänker heler inte på vad andra tycker om den, det är ju min kropp liksom! Men lyssna och lär. Ni är så vackra, tjejer, dags att ni inser det.♥



Marc Jacobs

Underbar kväll, myyyssscchhh med badasset

Bekas

Denna filmen rekommenderar jag starkt, Bekas. Det handlar om två bröder som bor i Irak och en dag så såg dom supermannen på film. Dom blev helt tagna och beslöt sig för att åka till Amerika och Superman. På vägen dit möter dom på många hinder och deras broderskap sätts på prov. Riktigt bra film, engligt mig. Visar att ingenting är omöjligt och att man ska följa sina drömmar. Nu tycker jag att alla ni ska kolla på den, mhmmm

Yesterday

Igår var en perfa elina dag! Gjorde inte så mycket mitt på dan men sen runt fem tiden gick jag, pappa och min bror för att möta Wilma, hennes mamma och pojkvän vid busshållsplatsen, mot göteborg. Det var otroligt varmt i bussen och vi hade ingen plats till att börja med så vi fick stå upp. Efter ett tag fick jag och wilma tag på en plats så det var gött. När vi kom dit gick vi genom nordstan lite snabbt och vidare mot parken mittemot stora teatern på avenyn. Det var så otroligt mysigt där! Solen började gå ner, fontänen sprutade vatten, små barn lekte i vattnet, en musiker spelade musik i trädgårn' och vi delade på en bägare med glass. Farmor, farfar och min farbror kom också till parken så det var väldigt mysigt. Jag och wilma satt lite längre ifrån dom andra om man säger så för att, ja man kan väll säga att vi är lite av, familjen annorlunda wannabes. Haha, gud va folk kollade snett! Sen bar hela familjen annorlunda vidare till Hard rock. Mötte ännu mer folk där. Anledningen till att vi var så många var för att vi firade min kusins 25 års dag! På hardrock åt jag revben (vilket var sjuuukt gott), kollade på champions leauge finalen på stor bild, pratade, hängde på klubben och baren och lite så 😉vi gick därifrån vid runt tolv tiden tror jag. Jag och wilma ville defenitivt stanna där längre! Haha! Men på vägen mot bussen så sprängde jag och wilma Naiv i varsin hörlur hela vägen, i armkrok. Haha! Jag och wilmas sommarlåt till tusen. Det var en kväll som passar Elina Maria Johansson (SMMBMFA) perfekt! Göteborg, släkten, god mat, sen kväll, mongot, mycket skratt och man bara mår bra! Måste göras om inom kort! Men vi hörs imon! Skola :( är så jävla trött på skolan nu så det finns inte. Gr mig sommar lov nuuuuu


1/5 -2013

.... blev du mina♥
Kommer älska er till döden skiljer oss åt.... eller kvalitén.. :/

Tänkte säga också att jag kör på med ett inlägg om dagen nu igen, sounds good?
Ska fixa ny design med närsom, måste ju ha lite sommar känslor ännaaaa, gnight

Nike Air max

Ett par sånna här kommer det lätt bli i framtiden, så svårt att välja bara.....

hola

Idag har jag ridigt och pluggat. Ridningen var väldigt rolig och väldigt varm. Tycker det är så himla härligt att sitta uppe på hästryggen. Spanskaprov imon, taggar inte alls. Hoppas det går bra, ifall det inte gör det är det inte värsta stora grejen men försöka ska jag allt. Nu har jag kollat på Justins interview med Oprah. Så hiimlaaa bra! Har sett den innan men den är värd att se om om man säger så. Igår kväll satte jag min väckarklocka på två till natten så att jag skulle kunna kolla på Billboard awards för juju skulle vara med där och uppträda och allt den lilla goshen. Men sen vaknade jag av mig själv vid 5 och då hade den inte ringt! Så sjukt förbannad var jag! Så nu har jag sett och hört saker som hände där. När juju skulle ta emot priset, Milestone awards (som är en helt ny kategori) så var det massa folk som buade. Blandat med glädjerop eller vad man nu säger, också. Men blev så sjukt förbannad så jag gick in på youtube och sökte upp när han vann det. Ja ni kan ju se själva:
Jag blir så jävla förbannad över hur man ens kan bua åt honom! Han är den mest fantastiska personen som finns. Man såg verkligen hur förvånad han blev av allt buande, det hade jag också blivit! Då blev jag riktigt ledsen, hans tal är så känslosamt och ja..... jag har inga ord... jag tror ni ser och förstår själva.
 
Nu ska jag kolla på proffsdrömmen så tjudeloo

London part 2


london part 1


to buy list

Nåt sånt blir det... måste ju iallafall kolla in allt sånt som inte finns i London. Men reser ju dit med min mormor, morfar och min lillebror så vi lär ju göra en hel del andra saker än att shoppa..... jaja, lite shopping kan man väl alltid klämma in?

lite goa videos sådär ;)

(Tack för tipset min bumbibjörn, så jävla skön!)
ååååhhhh älska Tyler och taco....! (och dom andra) Dom har precciissss min humor, skrattar så jag vet inte vart jag ska ta vägen..!!
*underbar*
åååhhh *dör*
var tvungen.....
*flashbacks runs through my mind*
Min gudinna, herregud. Hon är prefektion i mina ögon!
 
ja... det var väl det för denna gången. Som ni kanske redan har fattat så är jag en youtube nörd, fattade det själv precis..... men jag bara älskar att kolla på videos lite då och då, speciellt sånna som får mig att skratta! Men ifall ni har tråkigt någon gång får ni gärna återkomma hit och kolla på dessa ;) byebye!
 

Maa birthday bitches!!

Shoooo!! Sorry att jag inte bloggat på ett tag men har varit rejält förkyld i veckan och på söndag fyller jag år! Yeeeey!! Och sen på måndagen efter min födelsedag bär det av till London, ganska chill ändå. Men i Onsdags så hade vi en lovdag. Kände mig ganska okej då så vi åkte till Göteborg. Fick köpt ett par svarta vans som jag har velat ha så sjuuukt länge! Planerade att köpa i London men... Ändrade planer, hehe! Såg en tavla hänga inne i vans butiken i arkaden och där var fan TYLER THE CREATOR från ofwgkta!!!! Brevid han som hjälpte oss. Fick daaammpp! Tänkte precis fråga när han hade varit där men då kom det några idioter som ville ha hans hjälp, får fråga någon annan gång. Ingen av er vet säkert inte vem Tyler är men han är bästa rapparen i världen och han är en av mina största idoler, sådeså. Men imorgon blir en pack-dag. Kan ju inte direkt packa på min födelsedag, daah...? Men imorgon kommer lite inlägg. Planerade inlägg. Jag är en ordningssam person sörru..;)


RSS 2.0