....react to.....

I förrgår fixade jag en låt lista på youtube som jag döpte till godnatt bara för att jag ska ha den att lyssna på när jag ska sova. Tog lugna låter och automatiskt blev det "gråta-som-ett-retard" låtar. "The Climb" av miley Cyrus och "Down to earth" av Justin var absolut värst av olika anledningar. Men igår kollade jag på videos istället på youtube och det blev mer "skratta-som-ett-retard"klipp. Vet inte varför!! När jag kollar på det idag fattar jag inte men jag tror jag är väldigt känslosam på kvällen. Men här är dom klippen jag kollade på och jag tycker dom är väldigt bra och jag tycker det är roligt att se olika folks reaktioner till olika saker. Det finns "Kids react", "teens react" och "elders react" Och sen till något då. Här är några av dom!
På den sista här, det var typ den sista videon jag såg men det var där jag började skratta som en idiot. (tyst dock för min familj sov) 4:29 god.... jag måste ha vart jävligt övertrött. Just sayin... ge dom en chans! riktigt bra!
Snart ska jag på promenad med Stajna och Jennii så ni får ha en bra kväll, puuusssssss♥

klarade veckan

Nu är veckan snart slut. Pustar ut rejält. Har verkligen haft fullt upp med läxor och sånt! Speciellt nu till onsdag torsdag. Trodde verkligen inte jag skulle klara av det men folk säger ju att jag är superwoman men jag vet inte ;) Vädret har hjälpt till en hel del med mitt humör! Har verkligen kännt mig jätte bra. Händer mycket runt omkring mig som kan få mig lite förvirrad men det är väl så det är. Fick väldigt overpower idag så jag städade fåglarnas bur och gick ut på en väääldigt lång promenad med Friso. Tog med mig kameran också. Och ifall vädret inte hade vart så fint som det varit idag så skulle jag nog bara suttit hemma. Gick tillochmed bara ut i min munkjacka (med en sweatshirt under) Det var varmt tillochmed! Inte ett dugg kallt. Förvånande. 

Workout

Zumba ey, zumba aahh! Lovelovelove dans fuego. Sån himla bra workout och otroligt kul på samma gång! Tycker alla ska börja i det. Eller kanske inte alla.... Då blir det fullt i lokalen. Whatevaa. Ni kan ju hänga med nån gång kanske 😏


springlook

När jag har tråkigt och så nu hemma så brukar jag kolla på kläder från olika butiker/nätbutiker. Tänkte lägga ut lite bilder på sånna kläder som intreserar mig väldigt mycket nu till våren! (klicka på bilderna för att komma till kläderna på den sidan)
 Jeans, skor, hoodie och en till hoodie från asos.com. Tycker personligen att asos.com har väldigt fina kläder, lite min smak och så. yes...
hoodie, hoodie (många hoodies :/) och en as snygg vårjacka! Från obey. Vårjackan finns inte att köpa än men snart hoppas jag. Vet dock inte ifall jag ska köpa den för att oftast när jag koller runt på nätaffärer och så så blir det aldrig av att jag köper men jag har hittat så mycket nya saker! Anledningen till att jag inte köper mycket jeans och så på nätet och så är för att man aldrig riktigt vet ifall de passar. Gillar mer att gå på det säkra och pröva i affärerna. 
Vaansss, älskar deras skor! Nu till våren ska jag ha ett par sånna här. Jävligt billiga också, 45$. har inte bestämt mig ifall jag ska ha ett par svarta eller ljusblå, men jag tror det blir dom vanliga svarta.
Mobilskal med nitar, MTV T-shirt, Sammetsleggings, Batman hoodie och glansiga leggings. Från madlady.se.  Jag tyckte att sammetsleggingsarna var lite coola faktiskt, finns i svart också som kanske blir lite bättre.. Annars gillar jag dom andra kläderna jätte mycket! Och som sakt, klicka på bilderna för att komma till "annonsen".
Sweatshirts, basic tröja och ett linne. Från H&M. Lite vanliga tröjor och sådär... Tycker det är väldigt fint till typ ljusa eller svarta byxor. Nu när jag kollar igenom dom här kläderna så är det lite hipster varning kanske. haha! Asså jag har ingen aning men jag älskar verkligen dom där lite illuminati, diamond, yålå kläderna har bara inte kunnat (eller orkat) köpa något nu under den långa vintern. Men nu börjar jag känna lite vilja att köpa mer vårkläder eftersom att det är mycket ljusare ute nu, wallaaaa! puussssss heeejj ♥♥

håll om mig

Rörande, akustisk version.

ska man vara fin får man lida pin

Det var ju inte lite kallt heller.....

yes, I have no life and yes I'm playing around in my snapback

 daaannkeeee wilmaaa♥♥♥

MTV

Just nu kollar jag på MTV. Juste, skulle ju göra läxa.... gör det senare, haha! Snart ska jag till farmor och farfar. Det ska bli kul tror jag! Har inget att bloggaom nu.... har inget att fota nu och jag fryser som en gris. As tråkigt inlägg men toppar det med lite videos.
 
gryymmaaaaaaaa låtar! topclass

Tusen tack!

Godmorgon! Har precis ätit frukost och sitter kvar lite vid bordet för jag är så himla trött! Ville också säga tack så j*vla mycket för stödet med min cover! Massa fina kommentarer och underbar feedback. Då är det bara kul att fortsätta! Men nu ska jag kamma håret osv så nu får ha en bra skoldag!, haha!

Dessa låtar i den ordningen blir det den 23 april!! Yeeaahh buddy


oh lord...

..... det funkar. Jag har lagt upp min cover. Kan ej fatta det. Min andra cover! Får se hur detta går. Berättade lite spontant för pappa att jag har gjort en cover, han blev helt till sig för han sjunger själv och han tycker jag sjunger väldigt bra (nohomo) så då visade jag den här covern för pappa och berättade att den inte funkade att ladda upp. Han svarade med jodå! Kollade lite på macen vilken han nästan inte fattar ett skit på för det är PC vi har här hemma. Han sprang ner, hämtade ett USB. Laddade över videoklippet på PC och vi loggade in på min youtube. Han satt och typ stirrade när det gick från 1% till 100%, haha! Swish så var den uppe. Så nu är det mina två covers dom ända  låtarna min familj lyssnar på då i framtiden. Har nog hört denna låten ca 5 gånger idag nu bara sen klockan 22.00. Haha, men hoppas ni gillar den så mycket som mina föräldrar, vilket nästan är omöjligt men ändå ;)

daaammppppp

När jag trycker på dela video eller spara den, whatever.. så funkar det inte!!! Någon översnäll människa som kan berätta vad jag ska göra och vad jag gör för fel?! taacckkkk

Hoppas ni blir glada nu

Jag hoppas verkligen ni blir glada nu för jag har.....*trumvirvel*..... GJORT EN NY COVER! Nån spontan sak jag gjorde, vet ej varför men det var kul! Nu har jag precis laddat över den till iPhoto så nu ska jag redigera den i iMovie och sådär. Ifall ni vill kan ni ju gissa vilken låt det är genom att kommentera! Filmade med min kamera och guuuddd va jag älskar mitt nya objektiv! Så himla snyggt ljus fastän det är mörkt ute, me likkeeyy!! Gjorde en tabbe precis i början av låten, så typiskt mig... men nu ska jag inte babbla på utan nu ska jag börja den långa processen med att redigera, spara den och ladda upp den på youtube så det lär ju ta ett litet tag.. ;)
liten smygtitt..... ;)

Zara Larsson for tha win

jag tror alla har hört Rihannas nya låt Stay, eller det hoppas jag på iallafall. Den är beeyonndd bra! Hur jävla bra som helst! Men nu såg jag precis att Zara Larsson hade lagt upp en cover på denna låten och jag gråter. Seriöst va vacker röst hon har! Grät till Rihannas musikvideo med men det hä var verkligen grymt! Inte långt ifrån rihanna, keep on working girl! Ja, jag ville bara dela med mig om denna fantastiska låt och röst. Kraammm♥

yesterdays shopping

L'oréal paris bronze powder (finast till sommaren men det funkar bra nu med!) 110 kr |
Powder brush. 110 kr. |
Maxfactor false lash effect fusion. 129 kr. |
Maxfactor khol pencil. 55 kr. |
 

Så det var det jag köpte igår! Allt köpte jag på båten eftersom att vi hade ungefär bara en halvtimma på oss i danmark, haha! Så igår var jag 7 timmar ute på sjön. Blev lite yr i huvudet då och då för att det svajade väldigt mycket. Idag har jag städat mitt rum och gått igenom alla mina krämer och "skönhets" saker så nu känner jag mig fräsh eller va fan man ska säga. När jag skrev dethär inlägget så fanns det en video på min rekomendationssida på youtube som jag måstteeee lägga upp! Kommer upp direkt efter detta för jag känner att jag vill hålla det lite i organiserat, ungefär som mitt rum är nu ;)

alla ♥ dag

Ja idag hade jag fullt upp om man säger så. Vaserna börjar ta slut och jag har ingen plats mer att ställa alla rosor.  phuu! Klarade igenom ännu en till alla hjärtans dag utan att det blev bråk mellan alla som stod på kö..... eller nåt. Igår vart jag i stan med wilma och vi åt lunch och kollade på kläder och lite andra "saker".. hihi ;) Hände en skit roligt sak också, haha! Men iallafall, imon ska jag upp tidigt för jag ska med danmarksbåten till danmark (no shit) över dagen och lite så med en annan familj och en kompis, rikitgt myyss! Nu måste jag sova så att jag orkar gå upp imorgon. Godnatt! Och gumman, lycka till nu! Det kommer gå jätte bra ;) ♥
 
Okej.... det kanske var såhär istället.. ops...

laserdome

Heej! Idag hade jag ingen aning om vad som skulle hända, låg i sängen och var as trött. 20 minuter senare satt jag i en bil påväg mot laserdome med Julia! Jag hade aldrig gjort det innan men det var hur kul som helst! Första laget vi fick var ej så bra men andra "ronden" eller vad man nu ska kalla det så ägde vi verkligen alla! Sen åkte vi till mc donald's och nu ska jag snart till zumban! En riktigt rolig dag. Julia ska även hänga med mig till Danmark på Fredag så det ska bli super kul det med, pussss!♥

gudarnador

perfektion *___*

sleepover

Tjaa! Igår så var jag med Wilma. Vi åkte in till torget och jag fick köpt ett par träningsleggins och en sport tröja typ. Jag och Wilma skaffade oss nämligen friskis&svettis kort igår för att vi ska börja träna zumba igen som vi gjorde förra året. Och guuuddd va mycket jag har saknat zumban. Det märkte jag igår när jag tränade. Det är liksom så kul att bara dansa och släppa loss medans man känner att man verkligen tränar. Super kul! Så nu ska jag rida snart, om cirka en halvtimma. Det är en ny grupp jag kanske ska börja i, snäppet upp så det är ju väldigt kul! Nu ska jag bara se hur läraren är och ifall mina kompisar hänger med mig till den gruppen! Så det ska bli väldigt kul. Imorgon ska jag dansa zumba igen, excited! Sen för jag se vad jag ska göra ;) Blir nog stan nån dag också. Vi hörs, puss!
hahaha lite Elina humor xD (fast hemskt på ett sätt)

hehe...

Min man... haha nej gud det lät töntigt! Nej men min FRAMTIDA man om man säger så ;) Inga mer ord än att det här är perfekt, han är perfekt. och han är MIN. hehe....

random tips

APPTIPS: 

 
Pixlr o'matic: Är en redigeringsapp som jag rekomenderar starkt! Ifall man vill at bilderna ska få en liten extra piff så kan man bara redigera den lite fort i denna appen! Love it, give it a shot.
 
Youtube: kan jag nästan tänka mig att alla har men kaanske inte exakt alla och för er som inte har det så måste ni skaffa den! Ifall ni är en riktigt youtube:are som jag är om man säger så. Men det är så mycket bättre än att söka på safari genom telefonen. Bätte upplösning och man får fram dom populäraste videosarna. Det jag menar med det är ifall man söker på:"Trey Songz simply amazing" så får man liksom fram den riktigt musikvideon på appen men på safarit kan man få massa knäppa covers så man nästan letar ihjäl sig efter den videon, en riktig diss! Men det slipper ni ifall ni laddar ner youtube, gratis också. *försäljare* host...
 
Instagram: DEN kan jag nog vara säker på att nästan alla i sveriges befolkning har men den är så bra! Älskar bilder sjäkv och då kan man ju följa komisar och typ inspirationsanvänadare. För er som inte har instagram vet jag inte ifall jag skulle säga att ni ska ladda ner den eller ej... Det blir änna som en drog. Men den kan vara väldigt bra till tråkiga eller pinsamma stunder ;)
 
BLOGGTIPS: 

 
Grymma bloggar! Klicka på bilderna för att komma till bloggarna ;)
 
 
SERIETIPS/ FILMTIPS: 

 
Zozo: är en riktigt bra film enligt mig! Såg den första gången för några år sedan och den rörde mig verkligen. Det handlar om en kille som kommer ifrån Libanon där det är krig. En dag förändras allt och han får komma till Sverige där hans farmor och farfar tar emot honom. Riktigt rörande, man förstår verkligen hur svårt invandrade har det... har ej något mer att säga om det förutom att jag är till 1265432345678% emot rasism och jag förstår mig inte på vad man kan ha för problem med andras hudfärger. Sjukt. punkt.
Pretty Little Liars: Ja, jag var helt totalt fast i den här serien sen några dagar sen bara! Kollat på den på dan, sent på kvällen, idag klockan 6:00 och på rasten när jag satt lite foreeveralone för att alla mina friendos hade lektion. Så nu är första säsongen klar. Så jäävvlaa grym! Man hängde med precis sådär hela tiden för ibland i serier kan man hänga med i början sen sitter man bara med ett frågetecken över huvudet. Men så var det absolut inte på denna serien! Nu är det säsong 2 som står på tur. Finns ej på netflix som vi har på tv:n så det är lite surt... fixar det ;)
En oväntad vänskap: Den här fantastiska film gick jag och min mormor och kollade på när den precis hade släppts ut på bio. Var väldigt tveksam mot den filmen när mormor sa:"Det handlar om en man som är förlamad och sitter i en rullstol, han söker en assistent och dom har massa kul tillsammans!" ahhaaaaa, den låter jätte bra mormor! Ni fattar.. Men jag blev väldigt förvånad över hur otroligt bra den var! Rörande och precis allt som mormor förklarade fast lite annat än vad jag förväntade mig. NI MÅSTE SE DENNA FILMEN! eran hemläxa för denna veckan.
 
ALBUMSTIPS:


Introducing- Zara Larsson: Jag tror många kommer ihåg henne från talang år 2008, det gör jag iallafall. Stort. Hon berörde mig något sjukt, redan när hon var 10 år! Har inte hört av henne nu på 5 år men så släppte hon nyss en skiva och vips! Så var hon 15 och ser nästan ut som 20 på skivomslaget. Men jag bara äällskar hennes låtar på hennes album! Åh herregud. Uncover, Under my shades och When worlds collide är mina största favoriter. Keep going girl! http://zarish.blogg.se är även hennes blogg som är bra med! (kan tyvärr inte länka, vet inte varför?)
 
Chapter V- trey Songz: Okej, jag älskar Trey, punkt slut. Älskar hans låtar till tusen. Hans utseende, omg... den snyggaste (seriöst) jag någonsin sätt! men det är inte bara det jag gillar med honom (mestadels) men hans låtar är riktigt bra också! Dom flesta låtarna är typ från 2005 och dom är sjukt bra men nu har han gjort ett nytt album och det är Beyond bra enligt mig. Hans röst, hans ögon, hans kropp, hans leende, hans tänder. NUFFSAID.
 
Ed Sheeran: Här är verkligen bevis på talang. Ed sheeran.... ryser fan varje gång jag lyssnar på honom. Finns inga ord. The A team, lego house och många fler.. Mycket mycket bra låtar man kan lyssna på bara hemma eller när man vill koppla av. Om jag ska vara helt ärlig så ser han inte så jätte bra ut enligt mig, men det är det som gör det så bra! Då kan man verkligen luta sig mot hans talang, och det är att sjunga. Typs som Trey Songz som ni kanske hörde på mig så var det ju inte bara musiken jag gillade utan hela han, men med Ed så kan man verkligen bara luta sig tillbaka och lyssna på den fantastiska talang han har♥
 
Dör ♥__________♥ (Back of he's mine!! ;)
 
Lånnggtt inlägg men nu har ni lite nya tips, hoppas jag! haha ;) god natt <3

ojojoj..

Nu var det bannemig ett tag sen jag bloggade, så här långt brukar det äldrig gå, haha! But you're still here, when I left you hanging here alone... okej, vafan va det där? Lite övertrött kanske för jag vaknade nämligen halv 6 imorse av mig själv!? Jag kunde inte somna om så jag gick upp, åt frukost och kollade på två avsnitt av pretty little liars under filten. Riktigt skönt faktiskt! Kanske ska fortsätta att vakna så tidigt för jag brukar annars vakna 7 och då kanske jag går upp 20 över och då hinner jag precis göra klart allt inför skolan. Då känner man sig lite "phuu, jag hann" Men idag kunde jag bara le när jag kollade mot klockan så det var riktigt härligt! ddaaayyuummmm, haha. I blame it on the övertrötthet, omg.... Kanske ska sluta prata för jag märker att det här börjar spåra ut, hahaha! Byyeeee! Kaannssskkkee ska göra ett litet tips-inlägg om typ lite random saker jag gillar imon eller idag om jag lugnar ner mig lite ;)
Bjussar lite på denna för det är precis så jag känner mig just nu ;) haha. Ni kanske inte fattar vad det är jag käänner när jag gör den minen men ja, det är en typical elina min hon gör när hon känner sig lite "fucked up". Vi säger så.

Can't help but wait


Feb. 02, 2013

Idag var en riktigt bra dag! Började dagen med att vakna klockan åtta vilket var okej. Möttes av en glad häst, Dantess, vilket var väldigt trevligt. När vi kom ut i manegen så hoppade jag upp alldeles själv utan pall! Haha, vilket jag var väldigt stolt med då jag hade en ganska hög häst och vi brukar alltid ha hjälp av en pall. En pigg och stark häst men fick ner han i väldigt bra trav, sen hoppade vi också så det var väldigt roligt! Sen skulle Natalie hämta sin väska här som hon glömde sen igår så hon stannade här en liten stund. För det mesta har jag tagit det lungt, kollat datan, träffade wilma lite, lyssnat på musik osv. Nu "kollar" jag på mello vilket är rena skiten! Guuudd va dåligt det var, sitter och lyssnar på egen musik i mina earphones så jag är nöjd. Heeejj dåååådååå!


Q & A

Vilken är den snyggaste killen just nu? Den absolut snyggaste killen just nu är Trey Songz. Han har allt, precis det jag gillar/älskar. Mina smak på pricken om man säger så. Massooorr av kärlek till honom!♥♥♥♥♥ Fast det finns ju en till också....
Vad gör du just nu? 
Lyssnat på musik, läst FRIDA och ätit fruktsallad med riven mörkchoklad med smak av mint på, yummiii. Just nu skriver jag ett inlägg till er ;)
Vilken låt spelas i dina hörlurar nu (om du lyssnar på något)? Det är då denna låten
Kärlek till Eminem.
Vad tänker du på nu? Jag tänker ganska mycket på hur mitt liv skulle sätt ut ifall jag skulle bott i tillexempel Göteborg, det är en stor fråga känner jag. Kommer kanske aldrig få reda på den....
Är det något du saknar? som du vill ha nu eller så? Ja, just nu tycker jag att det är väldigt mysigt här med frukt och sånt men det skulle ju inte skada att ha en liten Trey Songz här brevid sig... men jag klarar väl mig bra i min ensamhet, har gjort det hittils iallafall, haha! Skulle också vilja spola tillbaka klockan 2 timmar..♥
God natt, sweet dreams! vet iallafall vad jag ska dömma om ;)

proffs

Hejdu! Idag har varit en riktigt bra dag enligt mig. Skolan var jätte bra, förväntade mig dock ett snäpp högre betyg än vad jag fick på matteprovet annars är jag stolt. Efter skolan så följde Natalie med mig hem, vi pratade lite sen åkte vi till Göteborg. Vi skulle fixa lite saker där,bara några timmar dock men det var riktigt mysigt! Fick köpt ett torrschampo och en repair oil då min snart är slut. Nu har vi ätit den middan vi äter varje fredag, tacos. Tröttnar aldrig, konstigt nogm haha! Men det tror jag inte någon gör/har gjort. Ska upp 8:00 imon, kul! Ser såå mycket fram emot det -.- Gooooddd nattttt♥♥♥
Min dators bakgrund, lööövvveee it!!

RSS 2.0