val, val & val...

Jag är en väldigt stark person. En person som inte påverkas av andra. Men en person kan inte alltid förbli stark. En person kan inte bli stampad på eller skjutsas hit och dit utan att det någon gång påverkar en. En person kan ha en punkt där den är som mest känsligast, oftast när någon kommenterar om ens kropp. En punkt som man bara bryter ihop på. Innan någon lyckas trycka på den punkten får man säga stopp. Säga stopp när man anar att något ska gå snett. Inte bara följa strömmen och bortse från det. Man måste säga ifrån. En person ska aldrig göra så att en annan person når botten. Men en person är oftast orsaken till att man når toppen. Men man ska aldrig låta en nå botten. val,val och ännu mera val. Jag tror jag har bestämt mig...
Efter allt du gör, alla fel alla misstag. Det är då du märker vilka som verkligen finns kvar där för en. tack.

ni kan ju gissa vart jag ska

bildkälla: http://weheartit.com
6 maj (dagen efter min födelsedag) bär det av till denna staden. Fick reda på det idag och jag är ju noooggg inte excited!! Gud va fint det kommer bli att fota där när det är vår, aaa!

today & yesterday

Igår red jag om, fick Rovers, guddars vilken överraskning. Men en mycket större överraskning var att jag ska bli uppflyttad en grupp!! Gud va roligt! Inte världens bästa kvalle men man ser ju vad det ska föreställa. En bra ridlektion för övrigt, fick ner han i ett bra tempo, han tar ju älgkliv så man måste hitta pulsen så att han inte tar dom där älgkliven. 
Ja, och detta var dagens mellanmål. Riktigt gott med lite sommriga bär såhär på vintern♥
 

Make you feel my love

Kan verkligen inte fatta att att jag verkligen har lagt ut en cover på youtube nu.. men det är gjort, Kvalitén är verkligen inte på topp! Men det funkar nog, hoppas jag....
Sprid detta så är ni så hiimmlaaa gulliga! Efter allt slit jag har gjort idag, i flera timmar har jag strävat med detta för eran skull så det skulle vart väldigt snällt ifall ni delade detta på typ eran blogg, tusen tack!

Girlsnight

Hooooollllaaa! Igår kunde kvällen inte bli mer lyckad! Högt över mina förväntningar. När vi kom till jennyy så pratade vi och förberede för maten (potatisgratäng, lövbiff och sallad) efter maten så hoppade vi i våra bikinis och sprang ut i kylan till värmen i jaccuzzin. Det var hur avslappnande som helst, fast ej när vi började skrämma upp oss själva med spöken och sån skit, haha! Sen spelade vi något spel och fortsatte att prata! Så sjukt kul var det! Måste göras om giirls! Nu ska jag kolla på prix d'amerique! Jätte spännande! Ciaoooo


I've chosen

Idag började jag morgonen med att rida på en ovanligt jobbig häst, passet idag var ett bland det jobbigaste jag vart med om för mig. Duschade efter det och fixat mig lite och så sen har det inte varit så mycket mer. Kommer ju gå till Jenny idag så vill spara lite krafter till det. Det kommer ju inte vara jobbigt på något sätt (bara roligt) men vill ändå komma dit med en bra energi så jag har bestämt mig att bara vara här hemma. Har föresten bestämt mig för vilken låt jag ska ta! Tyvärr blev det inte någon av förslagen men jag tror ni kommer gilla denna med. Började lyssna på den första gången idag så jag ska försöka lära mig den tills imorgon. Hur jag ska spela in när jag sjunger och så har jag ingen aning om men jag kommer på något, ifall det är någon som är bra på iMovie där ute kan ni gärna höra av er då jag är kass. Hoppas ni kommer ha en bra lördag, pussssshej!
Ge mig sommar nuuu änna!

88

Nu sitter jag på NO lektionen och ni kanske tänker :"Ajja bajja, inte vara på internet när man har lektion." HA! Jag sitter nämligen här väldigt bekvämt och kollar på när alla jobbar på med uppgifter jag är klar med! Det lönar sig alltså att jobba stenhårt. Det har jag kännt denna vecka, jag har haft väldigt lätt att jobba och blir oftast klar med uppgifter på en lektion. Jag tror det är för att man märker att det går mot ljusare tider och då blir jag genast på bra humör! screw vintern..Igår så åkte jag direkt från skolan till frisören med Wilma och klippte mig i ca 1 och en halv timma. Efter det så gick vi lite på torget sen tog vi en hamburgare på donken. Riktigt mysigt! När jag kom hem så låg det lite presenter i vardagsrummet från farmor som också var i Thailand. 3 armband (über fina), sommarskor, plånbok och ett par harem byxor! Trodde ej dom skulle vara så sköna som dom var. Extra pluggade lite och läste i en bok sen var dagen över. kraammmm
Bästa sms:et, bästa dagen, bästa pappan och jag har den bästa idolen i världen framför mig inom 88 dagar...

Blablajbla


Plugg plugg plugg...


segt som f*n..

Nu vid den här tidpunkten och allt möjligt så är allting bara segt! Känns som om man inte kommer någonstans.. grått, tonvis med läxor, ingen inspiration till kläder och verkligen ingen inspiration eller lust till att fota! Finns noll att fota ute just nu... På ett sätt kommer nog det här gå ganska fort för jag har så himla mycket att se fram emot! Konsert (bästa upplevelsen i mitt liv), fylla 14 år, Kenya, sommarlov och kanske Paris. Känner på mig att det här ändå kommer bli ett väldigt bra år. Till er som tycker att det går lika sekt med, ja allting, som jag gör så skriv upp en lista med dom sakerna du planerar för att göra detta året. Eller kanske försöka fördjupa sig lite i sina intressen. Sånna där små saker så man liksom sparar sig till sommaren, om ni förstår vad jag menar. Ha det så gött, puss hej ♥
Man kan ju alltid kolla på lite filmer när ma bara vill ta det lungt och plugga till. Mina filmtips är Hunger games, tangled (en animerad film men såååå otroligt mysig) och LOL. Man kan ju också börja kolla på en serie, som i mitt fall Glee och Jersey shore ;)

take risks, or life will be boring

Okej rubriken kanske är lite överdriven mot det jag tänkte säga men annars är det ju en väldigt bra sak att tänka på. Men jo jag tänkte mot våren och sommaren så ska jag inte bara fotografera, nepp! jag har också tänkt att vara lite mer kreativ och göra små korta klipp och sen sätta ihop dom så att det blir som ett större klipp. Tänkte speciellt göra det när jag åker till Kenya, det kan ju vara kul att sätta ihop minnen, inte bara på bilder utan på lite klipp. Jag tror ni förstår bättre vad jag menar med hjälp av detta klippet ;)

utmaning

Shooo!
Har tänkt att utmana mig själv lite. På en vecka ska jag ha lärt mig en låt som ni har kommenterat här och sen ska jag lägga upp den låten i en video när jag sjunger den! Det kan vara en rapp låt (ifall det är en rapp låt kan jag behöva lite längre tid på mig), adele, justin bieber, ja vad som helst! Kommentera den låten ni vill höra så sjunger jag den ;)
Kom tillbaka nångång då ditt mongo...!

ryser

Jag bara ÄLSKAR Tylers musikvideosar! hallegud... dom är så udda och nästa lite läskiga, men jag älskar det på något sätt. Rappar as bra och man kan ju inte skita i att nämna att han ser riktigt bra ut, haha! Den sista musikvideon, Yonkers, sitter jag och ryser från början till slut, nåt speciellt är det med den....

so proud

Idag vaknade jag vid halv sju... råkade sätta fel tid på mobilen, de var ju väldigt kul -.-
Jag skulle upp tidigt för jag skulle rida, när jag kom till ridningen skulle jag såklart ha min standards häst, haha! När jag kom gick han direkt mot dörren så jag fick sätt grimman på honom. Inte varje dag det händer. Blir oftast mött med en rumpa vänd mot mig, haha. Så jag kände på mig att det skulle bli bra. Jag blev otroligt stolt i slutet av lektionen! Kände verkligen att jag fick en bra takt i traven och i galoppen, suppeeerr! Nu har jag badat och ätit. Mot kvällen ska vi till några vänner och äta mat så det blir ju suveränt! Nu ska jag nog ta och kolla lite repris på Paranormal. Ciaaoo!
 

facts about me

1. Jag lärde mig att vissla när jag var två år. Istället för att mina dockor pratade så visslade dom till varandra, haha!
 
2. Jag vill bli fotograf (no shit) men ifall jag inte lyckas bli det så vill jag jobba i Afrika, hjälpa folk där nere. Antingen starta ett dagis, typ en såndär som barn kommer till ifall det finns något dom vill prata om, ja vadsomhelst! (förutom sjuksköterska! klarar ej av spruter och skit)
 

3. När jag ligger på stranden, under solen med Bruno Mars i öronen och tänker på min framtid, ja, då känner jag mig som bäst. Eller bara lyssna på musik på mitt rum och tänka på alltmöjligt.
 
4. När jag tänker på något förväntansfullt som kommer hända mig typ Justin Bieber konserten, resan till Kenya och så kan jag typ hoppa till, ge av mig ett litet tjut och typ rysa lite i mindre än en sekund, ja, jag vet att det är jätte konstigt, haha!
 

5. Det finns inget bättre än att vakna och känna: det här är min dag. Att känna sig bekväm med sig själv. Love that!
 

rysligt bra


Details

Mobilbilder (varning dålig kvalité). Detta är min ganska ny inköpta hylla/byrå eller vad man nu ska kalla det. Är riktigt glad och nöjd med den! Vet inte riktigt vilken ordning bilderna kommer i eftersom att jag skriver detta på mobilen. Men i hyllorna (dom fyra små hyllorna) så har jag lite olika saker i. Den första högst upp till vänster har jag en nessesär och ett par ljus. I hyllan brevid så har jag mina justin biljetter, justin nalle och biljetten från premiären av never say never på bio, hihi. På hyllan längst ner till vänster förvarar jag lite pyjamasar och i hyllan brevid så har jag mina kamera saker! Den dära burken där det står 2013 på är min jar! Där i skriver jag små lappar med saker som har fått mig att le eller bli lite extra glad av under 2013. När 2013 är slut så ska jag öppna den och minnas alla saker jag har gjort. Ifall ni undrar varför 3:an är så konstig är det för att jag är inte riktigt så van vid att det är 2013 än så jag skrev 2012 istället... Opps. Sen pyntade jag väggen lite med sådant jag gillar. Kommer framkalla bilder och sätta upp i ramar snart så att jag fyller min vita vägg lite. Sen har jag lite body lotions och min wonderstruck by taylor swift, älskar den!! Puss hej då! Nu blev det ju såklart så att jag inte kunde ladda upp alla bilderna så jag valde en, men orkar inte ändra på hela inlägget!


Detta kan ju turna en glad


Chillin'

Bonjuor! Idag var en ganska jobbig dag men ändå en bra. Gympan var ju jobbig att börja med sen så var det ganska chill. Hände ganska mycket runt skolan som gjorde mig förvirrad. Jaja, den skoldagen är över. Men när jag kom hem har jag mest tagit det lungt. Var såklart ute med hunden. Nu kikar jag med en väldigt gullig kille😉gjorde värsta failen häromdan som jag kanske berättar om senare. Shoo!


That amazing moment when..

... You realize one of your biggest idol told you one of his secret's.
from this..
To this...
åhh herre....
 

Never say never

Berättade ju för er förut att mina föräldrar inte ville köra upp mig till Göteborg och kolla på kingen. Jag skrev det inlägget när jag hade sprungit upp för trappan och stängt in mig på rummet för att pappa inte ville köra dit. Precis efter det inlägget kommer pappa upp och säger att vi åker till Göteborg. Jag var så spänd! Vi kom dit. Först trodde vi att han var borta. Att han var klar med allt. Vi gick upp för en trappa och då fick jag se en lite. Grupp människor och dör stod MALCOLM! Jag trodde jag skulle dö. Jag började skaka och visste inte vart jag skulle ta vägen. Pappa drog fram mig mitt framför Malcolm och frågade ifall vi kunde ta ett kort. Det var då jag dog. Pappa frågade ifall han hade uppträtt och det hade han redan, synd nog. Vi kom tydligen i sista sekund för när vi skulle gå ner för trapporna igen så följde han med oss!! Pappa och han började prata lite och när vi kom ner för trapporna stannade vi lite och fortsatte att prata! Sen sa han att han hade bråttom, antagligen till Sthlm. Han sa hej då och gav mig en halv kram. Ja, typ klappade mig på axeln... Jag var så sjukt överlycklig! Han var sån himla skön person. Älskar honom ännu mer efter detta. Nu är det officiellt, INGEN får röra vid min högra axel...


Oohhhhh...

Kan inte komma den här gången heller, andra gången. Tack så jävla mycket. Vi lär aldrig få ses...


8:00

Klockan 8:00 fick jag vakna upp idag för att jag ska på ridning, not fun. Terminens första lektion så jag är lite nervös, men bra ska det gå ;)


scared..

Just nu är jag på toppen av berget, bland molnen. Jag har nog aldrig mått så här bra innan som jag mår nu. Det är en helt fantastisk känsla. Precis som om jag är bulldoser som ingen kan rubba. Men jag är riktigt RIKTIGT rädd för vad som kommer att komma... oftast när man mår så bra så kommer det nånting som knuffar ner en från det där berget rätt ner på marken. Livet går i berg o dalbanor, min karusell kommer snart gå ner. Av en person, ett ord, en händelse, ett misstag. Vilken skit som helst kan komma och dra ner mig till botten. Så kommer det bli, jag är så sjukt rädd för den dagen. Den kommer alltid. Det kan dröja år, månader eller kanske en dag tills allting blir bara grått. Men just nu ska jag ta vara på denna tiden.. kanske aldrig mer kommer?

those f*ck it days...


beautiful, inside and out

Just nu vill jag bara skrika över hela världen och visa min glädje, ja, jag är väälldigt glad just nu. Eller jag vet inte glad, stolt, självsäker eller något helt annat. En riktig härlig energi och känsla har jag i kroppen iallafall. Jag tror det är för att jag har alltid varit en stark person, jag kan faktiskt erkänna det själv. Jag har alltid gått min egna väg, aldrig försökt härma någon eller försöka vara som den personen. Jag har alltid stått upp för det jag gillar, Justin Bieber mm. som jag tror många inte vågar erkänna för att "ingen annan gillar honom". Några gånger har jag gått med JB tröjor till skolan och folk har sakt "Vilken ful tröja du har på dig idag." Svarar med tack! Jag tar på mig den tröjan ifall jag vill, bryr mig inte ett endaste skit om vad andra tycker, haha det är fan sant. Och jag tycker det är sååå skönt att jag har fått den "egenskapen" att faktiskt inte bry mig om vad andra tycker. Jag går mig egna väg och det är extra viktigt nu när man ska välja gymnasium och att kunna komma in på det gymnasiet man vill in på. Jag vill fotografera när jag blir stor, just nu känner jag att jag inte vill något annat. Jag blir så ledsen när jag ser sånna människor som är helt lost i sig själva. Det finns det gott om. Hur svårt kan det vara att bara göra det man vill? Lyssna till sig själv. Jag känner direkt ifall det är något som ligger fel till med dom sakerna jag gör, tvärstannar, andas, tänker, lyssnar, känner, väljer och går den andra vägen. Jag tänker inte bli någon jag inte är genom med vilka jag umgås med. Jag vet verkligen inte om jag ska gråta eller skratta när jag ser sånna som inte har någon aning om vad dom håller på med. Mår så bra nu på insidan och utsidan. Känner mig så otroligt stark på insidan som om ingen eller inget kan få mig att må dåligt och jag känner mig väldigt bekväm på utsidan. Jag ser ut som jag gör, jag ser så otroligt bra ut som jag gör! Inget jag riktigt kan ändra på det, vill inte heller. Många, speciellt tjejer tänker på hur dom ser ut hela dagen ut. Det måste vara jobbigt? Ifall du lär dig att acceptera dig sjäv så kommer du växa något stort på insidan! Jag känner av det nu, det kommer till dig med ifall du lyssnar på ditt hjärta♥Never say never , ett otroligt viktigt citat i mitt liv, har klarat många dagar och nätter med hjälp av detta. Tack justin♥
 

Myysh time

Heeeeejjj idag har jag och Wilma varit på Isenta cup i stenungsund. Var väldigt kul!! Så massa fotboll var det för mig idag då. Wilma åker på måndag till Thailand så var tvungen att säga adjö. Nu på kvällen har jag och mamma myst med revbenspjäll, morotschips, hungergames och mangosorbet. Yummmii. Imorgon ska jag och mamma och kanske någon annan till Göteborg, kolla lite och sådaannt. Good night mah lovers

Ohhh jaa....


a walk on the beach


RSS 2.0