Liseberg

God morgon. Nu sitter jag på NO lektion och jobbar om rymden. Senare idag så ska min familj och jag och några från min pappas sida av min släkt till några i min släkt, haha det där lät komplicerat! Men vi ska dricka lite glögg och så sen ska vi till Liseberg! Hur mysigt som helst. Min älskade kusin ska också vara där så det blir extra bra. Kommer ta med mig kameran och ta lite kort för det är ju så sjukt mysigt där på liseberg nu. Längtar...

Handbooll

Idag har jag varit hemma med från skolan idag med. Mår lite bättre än igår men inte helt bra, kommer till skolan imorgon. Anyway, om en kvart ska vi in till Göteborg för att kolla på handboll. Ska möta farmor, farfar och min farbror där. Jag är inte mycket alls för handboll men min brorsa spelar det så det är typ därför vi ska dit. Har inget annat bättre för mig. Sho!


Sick..

Idag är jag hemma för när jag vaknade mådde jag inte alls bra.. Mår inte så bra nu heller, huvudvärk. Jag låg i sängen ett tag och då hörde jag min största fasa! På väggen hörde jag att det var en mus eller något liknande som bet på den! Låg helt blixtstilla och man hörde jätte tydligt hur den åt så nu vågar jag inte gå in där! Råttgift, nästa! Men idag har jag kollat på film, gett djuren mat, skrivit lite rapp texter.. Ja det är väl det. Tur att jag inte gick till skolan idag känner jag, vi hörs! Ett litet smile kan man ju alltid bjuda på.


man tackar

Idag har jag gått in på bloggen några gånger och ungefär varje gång är det alltid en ny kommentar! Blir så j*vla glad! Det går bara uppot och uppot! Super. Vill tacka er för att ni stannar här och välkomna dom nya här. Tänkte välkomna er med min låtlista just nu, sjukt mycket tack ♥
Bara ÄLSKAR Darins cover på denna! När jag var mindre var jag ett otrloigt stort fan till honom, känner hur det börjar komma tillbaka....;)
Så underbart, otroligt bra! Gamla Nicki Minaj är tillbaka i denna låten. kanske rappar den för er någon dag.. ;)
Malcolm Bs låt dedicerad till sin kompis som har gått bort. Så jävla sorgligt! Gråter varje gång jag hör den, om jag inte gör det är jag sjukt rörd! Hatten av.
Rita Ora sägs vara den nya Rihanna. Hon är väldigt bra, men ingen kan jämföra sig med Rihanna på den punkten. Älskar Tinie Tempahs röst!
Otrlogt bra låt, älskar Ne-Yo.
Usher, Climax. Otroligt bra låt! En låt som verkligen visar att han kan sjunga 4real! Goosebumps.
Det här är min nya tröja jag köpte igår! En riktigt mysig mys tröja, lovelovelove♥
Lååånngt inlägg, men det är ju för att jag älskar er!... (eller jag har inget att göra:D) men älskar er mer!

fun.

Hoola! Idag har jag varit i stan med min kusin, det var super mys! Hittade ett par jeans, mys tröja och ett par boots. Kommer bilder på det! Vi kollade lite i affärer och så. just nu har jag precis kollat klart en otroligt gullig film! Den heter tangled, har fått massa rekomendationer om den! Den är animerad men fortfarande jätte bra! Nu ligger jag kvar i sängen och lyssnar på musik och ville bara somna men då kommer mamma in och säger att det finns saker där nere jag måste ta hand om...fun.

Asså jag döööörr!

Hahahahaha!! kollade lite låtar på tunewiki på spotify och sen kom jag på att jag skulle testa gangnam style och se ifall det funkade, och det gjorde det! Jag dör. Nu märker man ju verkligen att det inte alls är så man sjunger utan man hittar änna på sitt egna lilla språk :D Jaja, ville bara säga det nu ska jag lägga mig.

blablabla..

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3660856/?claim=3schfpbr86m">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Sundsby

Idag började jag dagen med att rida på fina Rovers. Märkte redan i boxen att det skulle bli tufft att rida honom, och det blev det också. Så ett riktigt styrke pass fick jag där och direkt när jag kom hem skulle vi till Sundsby. När vi kom fram tänkte vi ta en annan väg än vad vi brukar men det slutade med att vi gick i skogen i 3 timmar utan att hitta grottorna! Så det var ganska misslyckat men, men vi fick se massa andra fina ställen. Så nu känner jag mig helt utmattad, vilne träningsvärk jag kommer ha imorgon! Imorgon kanske vi ska till Göteborg men det får vi se. Ciaoo

sommaren 2012


tillåter inte.

Tog just precis produktbilderna men dom blev inte alls bra!
Har ingen inspiration i det här mörkret så jag tänker faktiskt fota om dom någon dag då det är lite finare väder. Så denna gången skyller jag faktiskt på ljuset!

not feeling good..

Idag så mår jag faktiskt lite sådär, ont i huvudet. Överväger att åka hem, får se på det.
Men när jag kommer hem ska jag fota lite så det kommer upp, ciao! 

Espressohouse

Tjenixen! Idag har jag varit med min underbaraste vän Stinaa! Vi hade det så mysigt man kunde ha det! Gick runt och kollade lite på torget och så. Tog en liten snabb fika på espressohouse också, uppskattades mycket. Sånna här saker får man göra lite oftare tycker jag. Ifall du ser det här så tänkte jag bara säga att du betyder allt. Och man slänger gärna inte bort allt man har. Puuuusss!


Polaroidkamera

Är så sjjuukkkktt inspirerad och inne på dessa polaroidkamerorna. Önskar mig en i julklapp, ifall jag inte får en till jul ska jag banne mig ta och köpa en egen! Ska nämligen göra collage på min vägg med lite udda bilder, exciteddd!

hurry up!

Nu får mitt skal allt ta och skynda sig lite..! Det stod 2 dagar.. menmen.
Imorgon ska jag vara med Stajnisch vi ska in till std och se ifall vi kommer in på breaking dawn part 2.
Ifall inte, för det lät inte så på min pappa, ska vi bara mysa där lite, fika och så. myyyysss!
 

Caseapp.se

Tjaoooo! Idag har jag inte gjort NÅGONTING! Verkligen noll och det har varit så skönt! Började dagen med att kolla på the untouchables. En av mina favorit filmer. Kollade på den för nån månad sen på bio med mormor, suverän! Var bara hemma och kollade på datorn med pyjamas på. Oftast sånna här dagar brukar man få ångest på kvällen för att man inte har gjort något men jag ångrar inget! Kände att jag behövde en sån här dag när man har skola imorgon. Tog mig tiden att göra ett eget skal på caseapp.se. Blev RIKTIGT nöjd med detta! Tänkte att när jag fotar skalet så tar jag bilderna på några produkter jag tipsar. Så nu sitter jag och lyssnar på go musik. Puuuuussssss.


Tjörn

Om några minuter ska jag häng med min Wilma till Tjörn. Vi ska till hennes mammas kompis äta och prata. Vet faktiskt inte riktigt vad man kan göra där men det får jag reda på snart.
Peace & love. Jävel! Jag menar inom en timma... Haha!


Curly hair


Shine bright like a diamond

Gå ut med hunden 
Nu är det den jävla dammsugningen kvar...

Busy day

Just nu sitter jag på slöjden.
Det blir en riktigt busy day för mig..När jag kommer hem måste jag äta lite sen måste jag gå ut med Friso i ca en timma. Tänkte vara lite snälla mot er också att ta lite produkt bilder men jag får se hur det blir med det. För jag ska nämligen dammsuga hela huset och plugga inför HK prov imorgon. Det blir antagligen ingen fotning men jag ska göra mitt bästa! Duschade på morgonen så det slipper jag göra när jag kommer hem så det är ju skönt.
Men ifall det inte blir någon produkt-fotning idag så blir det det någon annan dag, lovar!

collage


Emas

Idag gick jag upp ur sängen vid tolv tiden... Men då gjorde jag det vanliga man gör på mornarna. Har pluggat matte ca hela dan. Riktigt segt. Jag och min familj åkte till mormor och morfar, åt lite där och pratade lite och så. Nu kollar jag på det efterlängtade (för min del) EMAs!! Älskar det. Just nu är det reklam men det börjar snart igen. Hörs imon!


austin mahone


såhär går det!

Såhär går det om man inte vill blogga när Wilma säger till!
ja jag tänkte att Elina skulle få ett litet straff eftersom att hon inte bloggat.
jag tänkte bara berätta en sak som är jätte bra att veta om Elina. För om man ska vara med henne eller något så är det bra att man vet att hon är väldigt jobbig när det gäller killar! Man kan inte gå någonstans förän hon har sett någon snygg kille! Det är en sak man bara måste veta om henne!
Men annars är hon världens goaste! Man kan verkligen prata om allt för henne! Hon är verkligen helt fantastisk! Även om hon är min kusin så är hon som min syster eller bästa kompis! Hon är verkligen en jligt bra vän!
Pussar och kramar Wilma
 

För lång rast

Idag är en riktigt chill dag. Bara hemkunskap på schemat kvar nu! När jag kommer hem ska jag packa för jag ska vara hos mormor tills imorgon. Just nu sitter jag foreeveralone för att kompisen har börjat sin lektion nu. Lite för lång rast men man kan alltid bara sitta i caféet med yoghurt och musik. Gillars!


inspirerande låtar


Jag är ju så jävla sjuk...

Idag satt jag och pappa vid matbordet jag skulle visa honom en Justin Bieber video men han vägrade att kolla så jag rusade in på toaletten skit arg. Satte mig först ner på golvet sen la jag mig ner. Den senaste månaden har jag varit jätte frusen och trött. Vårat golv i toaletten är det värme is så jag tyckte det var väldigt bekvämt så att jag SOMNADE! Jag vet inte hur länge jag sov men sen ropade pappa på mig utanför och undrade vad jag gjorde det var då jag märkte att jag hade sovit.. omg. Jag är nog allvarligt sjuk på riktigt..

Nu blire paranormal activity efter ett lyckat besök hon fröken


Utvecklingssamtal

Sitter hemma vid datorn nu och kollar runt lite på bloggar och så. Vi hade en timmas rast idag så jag stack hem till Cici och matade henne lite ur handen, åt själv också såklart! Nu kom mamma precis hem från Tempo frågade henne ifall hon kunde köpa en FRIDA- tidning till mig, hoppas hon hittade någon. Ifall hon inte kommer upp med den får jag väl gå ner när jag är klar med detta inlägget. Snart ska jag på utvecklingssamtal, lite små nervös med det kommer säkert gå bra. Kollar på X-factor som bara den, inte nu men på fredagar ;)
Hejade på Oskar men nu är han ute och det är riktig skit men jag hejade på Malcolm lika mycket så nu är det han jag får hålla tummarna för! Puss.

Partaj

 
Hej igår åkte jag till min kusin Wilma för hon skulle ha släktkalas. Gav henne ett fotografi jag har tagit på henne som var inramat i en mycket fin ram. Bilden var förstorad. Sen blev det så sent hos Wilma så jag sov över där. Låg i sängen till klockan halv 12 på morgonen idag. Så denna dagen har känts väldigt kort. Jag kom hem hit med Wilma för en liten stund sedan. Nu sitter vi här och kollar på bloggar och lyssnar på musik medan föräldrarna tjatar på att man ska ut med hunden. Vi orkar verkligen inte men vi måste väl... imorgon börjar skolan, fuck. Men nu ska jag dra! hej då

Cici & Sibbe


Bilder

Bilder på de nya undulaterna kommer snart! Ska bara ladda över bilderna till datorn och redigera dom en aning. Ciao!


Finaly!

Idag började jag och erik dagen med att gå en promenad med Friso. Efter det åkte vi till Bäckebol för att kolla på dessa efterlängtade undulater! Efter 3-4 timmar i en djuraffär fick vi hem Cici och Sibbe. Cici är såklart min och den andra är Eriks. När vi först såg undulaterna så var det min som var lite outgoing. Den gjorde kullebyttor hela tiden! Haha! Men nu sitter dom helt lugna i buren. Gud va kul och fina foton jag kommer få med dessa! Toppen återkommer med det imorgon. Snart ska vi äta och sen blir det x-factor med ONE DIRECTION. underbart. Ha det gött fruktkött.


Hate it

Som jag sa i går kommer det outfit bilder upp idag men vad har hänt? Inget. Men jag har faktiskt haft fullt upp och inte varit hemma på hela dan. Hatar att bryta löften men jag kan inte tänka mig att så många blev ledsna. Nu ska jag säga mitt nya löfte. Outfitbilderna kommer upp någon gång detta året.


RSS 2.0